Pályázatok

Mivel itt jócskán elkél a segítség, kérek is mindenkit, aki ilyen jellegű pályázatokra talál, ossza meg velünk, s rajtunk keresztül minden érintettel.

parochia@vnet.hu

„Betlehemi játék” – felhívás!

2009. 11. 30.

Újpest város Önkormányzata pályázatot hirdet „BETLEHEMI JÁTÉK” címmel. A pályázatra jelentkező közösségeknek, irodalmi színpadoknak, csoportoknak olyan produkciót kell bemutatniuk, melyben megelevenednek az e témakörhöz kapcsolódó népi szokások, rigmusok, játékok.

Részletek>>

Éljen a falusi iskola! pályázat

2008. 02. 27.

Az Élőlánc a kisiskolákért mozgalom keretében a Magyar Nevelők és Tanárok Egyesülete (a továbbiakban: Támogató) pályázatot hirdet a kis létszámú alapfokú oktatási intézmények támogatására.

Részletek>>

Pályázat "ERDEI ISKOLA 2007/2008." címmel oktatási intézmények részére

2007. 11. 19.

A pályázat célja: az erdei iskola, mint tanulási forma megvalósításának támogatása a 2007/2008-os tanév környezeti nevelési és bűnmegelőzési tantervi követelményeinek teljesítése érdekében. Ezen belül hangsúlyosan az iskolai bűnmegelőzési, környezetvédelmi, életvezetési ismeretek megszerzésének előmozdítása és támogatása. A tanuló váljon képessé személyi és vagyonbiztonságának megteremtésére, óvja, védje a természetes és épített környezetét, és olyan életvezetést alakítson ki, amely mentes a számára káros ártalmaktól.

Részletek>>

Pályázat egyházközségi közösségfejlesztőknek

2007. 06. 01.

Alulírott pályázatot hirdetek görög katolikus egyházközségi közösségfejlesztők, városmisszió-szervezők részére szakmai tapasztalatcsere céljából.

Részletek>>

Értékelés>>

Pályázat görög katolikus honlapoknak

2007. 05. 18.

Alulírott pályázatot hirdetek a görög katolikus egyházközségek honlapjainak szerkesztői részére a Magyarország legjobb görög katolikus egyházközségi honlapja 2007. május 31. cím elnyerésére.

Részletek>>

Karácsonyhoz kapcsolódó pályázat

2004.10.23.

A Magyar Kézművességért Alapítvány "XI. Betlehemi jászol-kiállítás" címen pályázatot hirdet hazai és határon túli magyar hivatásos alkotók, műkedvelők számára, Jézus születésével, kapcsolatos témákban. Beadási határidő: 2004. november 05.

Részletek>>